ONLINE MEDITATIONSKURS

Med hur världen ser ut i åtanke så har jag skapat en meditationskurs online.

Det är en stressig tid och vi sitter alla i samma båt. Vi påverkas alla av hur vår vardag ändrats på bara några veckor. Det är svårt att inte ta sig an världens stress, stress om hälsa, nära och kära, arbete etc. Därför har jag skapat denna kurs så att så många som möjligt ska kunna ta del av meditationens fördelar, enkelt i sitt eget hem. Meditation hjälper oss att stänga av eller lätta på “stressresponsen”, oron och komma ner i varv.

Under fyra veckor får du skickat till din inbox;  inspelade meditationer, andningsövningar, tankesätt etc och skriftligt material som du får behålla för all framtid. Denna online kurs bygger på samma material och tema som den fysiskt kursen “Meditation för alla” som jag undervisar i hälsohuset i Alnarp, där man får öva på olika tekniker, att komma in i stillhet, för att sedan hitta den som man känner passar en bäst. Även om slutresultatet är detsamma, så är min förhoppning att du ska hitta ett sätt som passar just dig. 

Meditation är att varva ner och ta det lugnt samt att ladda ny energi! Genom meditationen kan vi möta vardagen mer objektivt och med mindre stress i kroppen.  

VAD INGÅR? 

Inspelade meditationer att lyssna på
PDF material för veckans övningar
Virtuella lektioner (video och online)
Andningsövningar
Email påminnelser och inspiration
Vi mediterar tillsammans i grupp online

PRIS 599:-
Anmälan görs till på bokadirekt (välj vilken vecka du vill börja, sätter igång nya kurser onsdagar varje vecka fram till mitten av maj) under lommahälsan eller direkt till min email anette@lommahalsan.se

OBS: Är du student, pensionär eller arbetslös har du 25% på kursen. Har du gått denna kursen innan hos mig men vill ha repetition får du kursen för halva priset. 

 

Ring