Näringsrådgivning, stresshantering, kostrådgivning, meditation & föreläsningar. Boka på
anette@lommahalsan.se // 0732-318553  // tidsbokning vardagar mellan 08.00-19.00och
söndagar 09.00-14.00
———————————————————————————————————————————————-
Hej och välkommen till Lommahälsan. En klinik belägen i Alnarpsparken. Här behandlar man
bland annat; stress, mag- och tarmbesvär, vikt, migrän, PMS, klimakteriebesvär och
utmattningssymptom. Läs gärna om varje individuell behandling i menyn.

 

Näringsmedicin är ett komplement till den ordinära sjukvården. En utbildad näringsterapeut har studerat biokemi, nutrition samt vitamin- och mineral-terapi. Man tillämpar kunskaper om hur kosten, vitaminer, mineraler, aminosyror, enzymer, fettsyror, antioxidanter m.m. påverkar kroppens anatomi, fysiologi och biokemiska funktioner.
En näringsterapeut kartlägger och analyserar ditt förhållningssätt till mat, stress, motion, sömn och allmän trivsel. Mycket forskning stödjer begreppet att vi inte är våra gener, utan hur vi lever kan indikera om genen ska slås av eller på, därav kan vi med sannolikhet och med rätt verktyg, själv påverka sjukdomsförloppet och hur vi mår.Näring och tillskott kan ensamstående ha stor framgång för din hälsa men ibland behöver vi mer än så för att hjälpa läkningsprocessen. Kanske behöver vi även se efter vår psykiska och fysiska hälsa. Denna triangel utgör, för mig, de grundläggande pelarna för en hälsosam kropp (och sinne). Kroppen i samspel med knopp och själ. Därför arbetar jag gärna över gränserna med andra terpeauter inom alternativa behandlingar, psykologi och samtal terapi, yoga och mindfulness.

En stor önskan är att man i framtiden kan bygga broar och skapa ett samarbete mellan den konventionella medicinen och naturläkemedicinen precis som man gör i många andra länder. Jag arbetar inte bara individuellt utan även med företagshälsa dvs friskvård ute på arbetsplatsen med inrikning på stress och framförallt för att förhindra utbrändhet, inom detta området kan jag tillämpa all min kunskap.

 

FÖR MER INFORMATION OCH NYHETSBREV