Meditationskurs start 4 februari 2020

Välkommen på meditationskurs, en kurs för alla!

Meditation är att varva ner och ta det lugnt, utan att förlora kontakt med känslor, verklighet eller nödvändigt överblick. Syftet är att få större klarhet om hur man blir lycklig och kreativ, samt att ladda ny energi.

Har du mycket stress i vardagen, eller länge velat komma igång med meditation? Här är kursen för dig. Under 4 tillfällen går i vi igenom olika verktyg (som fokus, andningsövningar, tankesätt etc) för att sitta i stillhet. Vi tar bort de förutfattade meningar om vad meditation är, meditation är för alla! Genom att sitta i stillhet lär vi oss att lyssna på oss själva, skapa inre harmoni och ett klart sinne. Meditation har funnits i tusentals år, och de senaste åren har vi i västvärlden verkligen  fått upp ögonen för dess fördelar. Ordet meditera betyder “att röra sig mot mitten”. Ett sätt att centrera sig.

Kursen är upplagd på så sätt att vi utforskar olika sätt att komma in i meditation, även om slutresultatet är detsamma, så är min förhoppning att du ska hitta ett sätt som passar just  dig. Mediterar du redan, hoppas jag att du kan hitta nya verktyg som kan fördjupa din praktik. Meditation är att varva ner och ta det lugnt samt att ladda ny energi! Genom meditationen kan vi möta vardagen mer objektivt och med mindre stress i kroppen.

Vi ses fyra tisdagar på hälsohuset i Alnarp mellan 18.30-20.15. Start 4 februari (4 tillfällen 4 feb, 11 feb, 25 feb och 3 mars. Det bjuds på fika i pausen. Kostnaden är 1200:- (betalas in innan senast en vecka innan kursens början). Bokning görs via boka direkt under “lommahälsan”. Det går fint att användas som friskvårdsbidrag. 

Kurspris inklusive material: 1200:-  

För mer intresse kontakta mig på anette@lommahalsan.se eller ring 0732-318553 du kan även anmäla dig här nedan på boka direkt. Tänk på att anmälan är bindande.

 

Varmt välkommen! 

Hälsningar

Anette

 

 

Ring