Välkommen på meditationskurs, en kurs för alla!

Meditation är att varva ner och ta det lugnt, utan att förlora kontakt med känslor, verklighet eller nödvändigt överblick. Syftet är att få större klarhet om hur man blir lycklig och kreativ, samt att ladda ny energi.

Här får du verktyg att ta steget att sitta i stillhet och vi tar bort de förutfattade meningarna om vad meditation är, meditation är för alla! Då stressen ökar mer och mer i vårt västerländska samhälle kan vi genom att meditera möta vardagen mer objektivt och med mindre stress i kroppen. Intresset för meditation ökar ständigt, kanske för att forskning visar att meditation har stora fördelar för hälsan. Genom att sitta i stillhet lär vi oss att lyssna på oss själva, skapa inre harmoni och ett klart sinne. Kursen är för alla, och framför allt dig som vill komma igång med meditation. Vid varje tillfälle går vi igenom olika tekniker att komma in i meditationen, genom andning, fokus och andra verktyg, i förhoppning att hitta ett bekvämt sätt att sitta i stillhet.

Kursen är uppbyggd på att vi ses i grupp vid 4 tillfällen (tisdagar) på hälsohuset i Alnarp med start den 8 oktober 18.30-20.15 och fyra veckor framåt. (15, 22, 29 okt ). Du får kursmaterial med dig hem vid sista tillfället vi ses, där ingår alla övningar, vetenskap och tekniker vi gått igenom. Vid kursens slut får du även en meditation så att du sedan kan fortsätta på egen hand. Det bjuds på fika vid varje tillfälle.

Kurspris inklusive material: 1200:-  

För mer intresse kontakta mig på anette@lommahalsan.se eller ring 0732-318553 du kan även anmäla dig här nedan på boka direkt. Tänk på att anmälan är bindande.